One night in Puerto Banus

Klockan är nu 07.00. på morgonen och vi har precis kommit hem efter en mycket trevlig kväll J

Kan ju börja med att säga att tiderna är inte riktigt som hemma. Här börjar man förfesta (glas vin på altanen runt 10) sedan äter man middag mellan 23.00-24.00. Efter det går man till vårat stammis hak (news café) och förfestar lite mera. När det här stället stänger runt 3 tiden går man vidare till de "riktiga" nattklubbarna som inte stänger försen 7-8 på morgonen. Det är en speciell man ska gå till varje dag, vi håller på att lista ut vilka dagar man ska gå till vilka. Alla säger olika.

Idag blev det lite annorlunda. Efter news café kände vi att vi var ganska nöjda med alla turister som försöker bräcka varandra i att beställa in dricka för mest pengar, störst hus, störst båt osv.... Några har lite skev kvinnosyn...Hamnade bland ett gäng Ryssar som inte verkade vara dom bästa att umgås med. Vi bestämde oss för att gå när stämningen började kännas lite smått obehaglig.

Så vi hittade ett gäng i vår ålder, eller de hittade oss. De bodde här i Marbella och verkade grymt trevliga och normala. Det visade sig att det här grabbarna/tjejerna spelade i samma liga som resten här i Marbella. Skillnaden var bara att dom här var lite vettigare, roligare. De hade varsin Merca (stavas det så?) parkerade som vi åkte först till någon lokal underground pub. Lite halvskumt ställe med vattenpipor och lätttklädda  tjejer som stod och dansade i varenda hörn. Ändå ett ganska skönt ställe. De hade som en klassträff där så vi hakade på den. Rökte vattenpipa och var sociala. Sedan körde vi vidare till en klubb längre bort, bort från turismen. Ett nyöppnat ställe som var riktigt bra faktiskt. Kul att festa med de folk som bor här och inte bara turister, även om det såklart är kul det med!

En rar tjej som var med i gänget fixade in alla och hade även ordnat med bord. Drinkar började hällas upp och sedan var det dans!

Runt 6 tiden var det dags för efterfest. Det här är den bästa biten! Den här killen som hade huset bodde bara här några månader under sommaren. Han pappa "råkade" ha ett sommarställe här. Då pratar vi inte om våra små söta röda stugor med vita knutar hemma i skärgården. Nej, vi pratar om ett gigantiskt hus uppe i bergen med den vackraste utsikten någonsin i det antagligen finaste området. Jag är kär! Vill också ha ett "sommarhus " i spanien.


Ikväll blir det beachparty på Nikki Beach :)

Ciao! 


Livet i Marbella

Sova, Sola, bada, läsa, äta, sova. träna, äta, festa, Sova, Sola, bada, läsa, äta, sova. träna, äta, festa, Sova, Sola, bada, äta, sova. träna, äta, festa, Sova, Sola, bada, läsa äta, sova. träna, äta, festa, 

Ungefär såhär vi lever just nu. UNDERBART!


SOOOLKRAM

Äntligen framme


Nu funkar internet här borta mellan palmerna.
Skrev detta i Tisdags men fick det aldrig att funka. Så lägger upp det nu.

Dag 1.

Efter att ha betalat övervikt (skönt nog bara 125 kr) på bagaget satt vi en kort stund efter på planet på väg till Marbella.  När vi landade skulle vi ringa den svenska tjejen som vi fått tag på här nere som skulle hyra ut en lägenhet åt oss. Fick inte igång min mobil efter planet, typiskt! Kom snabbt på att den kanske behöver laddas och mycket riktigt. Efter 5 minuters laddning fungerade mobilen och vi kunde ringa. Vi var ekonomiska och tog bussen istället för en taxi från flygplatsen.

Väl framme...

Det här var ju lite utav ett wildcard men so far soo good! Hela Marbella och speciellt Puerto Banus (där vi är) verkar vara ett riktigt lyx ställe. Det är inte vilka bilar som helst som kör förbi på gatorna. Det är sportbilar i märken som Ferrari, Porsche och allt vad de nu heter. Hamnen FULLT utav båtar, inte många under 70 fot. Sen har vi ju shopping stråket. Dior, Prada, Louis, Jimmy Choo, Armani, Roberto Cavalli, Versace U name it! 

När vi kom fram började vi med att gå och handla i den närmsta Super market. Så kul att handla mat i andra länder. Allt ser så annorlunda ut. Det blev någon form utav PotatisPannkakor, mjölk, flingor, mackor, ost, chips. Allt onyttigt som man kan tänkas vilja ha under semestern. Lägenheten är en 3:a med solterass på taket + en stor balkong. Precis så fint som på bilderna, var ju lite orolig då man har hört historier om folk som lurar. Vi har 3 poolområden, Tennisbanor, Restauranger inom området. Hela lägenhetsområdet är inhängnat och är bevakat 24h timmar om dygnet. Vakten som står utanför oss är hur gullig som helst och hjälper oss med att beställa Taxi.

Efter våran första dag (kväll) i Marbella har vi fått et riktigt bra intryck.

Vi strosade först runt och bara utforskade stan igår. Efter att vi ätit middag tänkte vi kolla utelivet. Vilket partystad!  Fullt av folk från alla möjliga olika länder och i alla åldrar.  Vi hade så sjukt kul! Vi hann bara gå några meter när en klubbchef kom fram till oss och frågade om vi inte ville komma in till hans klubb. Han sa till vakterna i dörren att vi bara skulle få gå in (600 kr inträde annars, puuh!) Sedan gick han runt och presenterade oss i dom olika barerna och berättade att vi absolut inte skulle behöva betala något under kvällen. Inte nog med att dom bjöd oss i alla barer gästerna på klubben kom fram och fullkomligt öste oss med drinkar. Ett nejtack verkar bara finnas i Sverige, så det var bara att ta emot och sedan lite fint ställa undan de andra...



Ja det här var en snabb update med våra första intryck.


Nu ska vi ut i solen!

Kraam

                                                                                                     


23/8

23/8 lämnade en fin människa oss.

Tänker på er alla,..och på dig Gunnar!

Lyckad kväll

Hujeda mig vilken kväll jag hade igår!
En galet stressig dag, massa fix hit och dit så att allt är klart innan jag går på semester. 17.55 var jag klar OCH dyngsur av spöregnet som kom. 18.00 skulle jag befinna mig på café Opera. Järnet dit för att sedan slå mig ner vid sminkbordet hos dom underbara makeup artisterna och sedan vidare till hårrummet för att få någon ordning på mitt blöta hår.
Jag svävade som på moln resten av kvällen, så himla lyckad kväll!
Tävlingen gick som planerat utan några större incidenter. Jag lämnade inte bara över kronan jag satt även med i juryn tillsammans med Maria, Beate, Alicia och Roberto.
Sög åt mig så mycket som möjligt av allt, nästan så att jag trodde jag skulle spricka. Kan det inte alltid få vara och kännas såhär?

Har inte så mycket bilder att bjuda på men aftonbladet var där och tog en massabilder. Ska se om jag kan få sno några därifrån :)

Träffade en massa rara människor under kvällen. Även lite buisness folk :)
En som ville ha med mig till ett kommande projekt, har haft lite kontakt med honom innan men nu hann vi prata lite mer. Så får väl se om det blir något...
Mycket folk inom mode/modell branchen där och fick erbjudande från två agenturer som ville att jag skulle gå med i deras agentur, Kul! Ska titta igeom deras sidor idag och se vad det är för något.


Sminkbordet med MASSA smink


Här fixas det hår på en utav de tävlande. Tänk om kunde få sitt hår och smink fixat varje morgon utav så här duktiga personer. Jag skulle inte ha klagat :)


Utanför porten efter en lååång dag!
Ble en macka i sängen innan jag somna :)

Det finns många baksidor i den här branchen men igår var det helt underbart!

Nu ska jag möta upp lite personal som ska sparka igång Falcons event som drar igång igen.


Miss earth Sweden

Då var det dags att säga adjö till kronan.
Jag blev miss Stockholm 2007 och nu är 2008 års tävling igång igen.
Ikväll kommer jag att få krona vinnaren, ska bli kul!

Har inte hunnit åka förbi Parelle och prova klänningen så den ska skickas direkt till Café Opera. Hoppas att den är fin och passar.


En suddig bild under en visning för Panos bikini.
hmm undra vad jag hade för skor där...?


Finalisterna

Har en massa fler och bättre bilder, men sitter (såklart!) på fel dator.



Ni som inte har något annat planerat ikväll kan väl komma förbi. Slå en signal så skriver jag upp er!


Nu måste jag springa till jobbet, kommer bli en stressig dag!
Men snart semester :D

Kram!



The Voice @ ung 08

Glömde berätta att jag var på The Voice i Lördags.
Nu har jag snott lite bilder från Linnéa också :)
Denna gång stod jag bra nog inte ihopklämd mellan 50 000 människor utan befann mig backstage.
Tycker i och försig att det kan vara rätt kul att stå mitt i massan men har ju efter ett flertal tidigare gånger lärt mig att jag blir mosad och får lyftas därifrån.


Jag och Linnea traskade omkring där bak i vimmlet. Mötte T från jobbet tillsammans med hans tjej som är radiopratare. Han knäppte en bild på oss.


Linnea plåtade för fulla muggar, här en bild på den grymma artisten DJ Ironic.


Jag ville också ha en Idol. Adam Tensta fick bli kvällens ;)
Dock inte så fin bild på någon utav oss.


Här har vi mannen med stort M backstage (påklädd!) efter sitt "blöta" och nakna framträdande, haha!
Flo-Rida!

Alla skulle sedan iväg på efterfest på Village.

- Ska ni med på efterfest sen tjejer?
- hmm, nej vi ska in till söder....
- ääh ok....

hahah ja sånna är vi! Så vi drog in till söder. Mötte upp Trotte, Arvid och Co. Blev en öl (vin för mig) på något hak jag aldrig varit på tidigare. Tänkte dra vidare sen, vi klunsade. Patricia blev det.
Här slutar jag nog skriva om det....Vi gick därifrån arga. Kort därefter satt vi med en grekisk gyros i handen ganska nöjda ändå ;)

Nu ska jag äta sen middag!

STEKARE

En jobbarkompis kom in på kontoret häromdan och berättade att någon ringt till honom och sagt att om man googlar på stekare så kommer han upp som Nr.1. haha ganska kul!

Dock inte så konstigt i och med att det är han som gjort låten "håll upp händerna för stureplan"

Se här: Fedde på Grand



En egen trädgårdsmästare

Passar mig väldigt bra då jag inte är den bästa på det där me växter, även om jag tycker väldigt mycket om blommor.
Brukar tråkigt nog glömma bort mina och sen hittar jag dom där alldeles bruna.
Har en "gubbe" som kommer och fixar våran utegård med blommor.
Hittills tycker jag att han har skött sig bra, vanliga fina blommor.
MEN nu vet jag inte vad han har fått för sig. Någongång under den senaste månaden måste han ha tappat den goda-blomster-smaken.



Den här stod vid porten. Jag har verkligen försökt att se det fina med den. Men nej, Inte ens krukan är fin!


En ny blomstergubbe sökes!!!



Boende

 
Har precis haft en Sushi/film kväll med Linnea. Har även lyckats boka boende i Marbella.


Trädgården


Lägenheten


Poolen :D


Finns tydligen flera pooler, jag klagar inte!

Vi fick tag på en svensk tjej, Ulrika. Hon har bott i Marbella i 15 år och har hjälpt oss att hitta boende och tipsat om vart man ska ta vägen. Varken jag eller Linnea har varit här tidigare så kan absolut ingenting om området.

29 grader varmt var det i Spanien idag, känns helt ok om man jämför med det regnmulniga vädret vi har haft idag.


Den här veckan ska jag jobba järnet så att jag kan åka iväg utan att känna mig stressad för en massa saker som inte är klart.

Bokat och klart!

Har precis bokat en resa till Marbella. Jag och Linnea åker nästa måndag.
Ska bli såå skönt att bara komma bort ett tag. Inga mobiler, inga tider att passa, inga datorer. Bara semester!



Vi har dock inte bokat något boende ännu, så vem vet...det kanske slutar med att vi fåt tälta på stranden.




Nu ska jag iväg på en lägenhetsvisning här på söder.
Min fina lägenhet försvinner ju tyvär i Januari. Kontraktet går ut då och det går inte att förlänga det.
- Du får gärna ställa dig i kön.
Det fick jag som svar när jag ringde de som har min bostad. Blää!
Den kön är på typ 35 år och jag hoppas inte att jag bor i en etta om 35 år.


Gotta go :)

Suprise!



Fick en ny telefon utav min chef igår. Mycket snällt tycker jag :)

Ska bara försöka lista ut hur den funkar nu....

Något ni kanske inte visste om mig

Jag har badat med en elefant i en smutsig(!) flod

ganska modig här...


Tills att elefanten dyker ner i vattnet och vill leka. Vem vill leka med en elefant som väger ton i vattnet?!
Dessutom i ett vatten som nästan är svart och man har ingen aning om vad som döljer sig under. Jag tänkte nog krokodil tanken ett antal gånger



Fick PANIK när man kom under vattnet och försökte hålla hårt i elefanten och stanna på ovansidan.
Elefanten tyckte att det här var sjukt kul och rullade runt som en galning i vattnet.


hahaha knaskul grej att prova på.



Grattis underbara du!

Lite i eftersoktt blir det här...
Trotte fyllde år igår. Den mest underbara person jag vet!
Vi har så otroligt kul tillsammans och han ställer alltid upp för mig i alla väder, LOVE YOU!

Ett paket i form av en supersnygg tröja och världens största blombukett med rosor fick han utav mig.
Velade mellan det och en spakryssning. Tänkte att vi kan åka på en spakryssning någon helg ändå :)
Så kul när man får välja kläder till andra.
.
Vi åt en god middag på Ekeby med alla trevliga släktingar och sedan tillbaka till söder.


Hittade ingen bättre bild, fel dator!


Det var något -spotta-sand-djur som gjorde det här på stranden, fint tycker jag :)



Kärlek från din Lus

Idioter!

Det är inte ofta jag svär, inte alls ofta när jag tänker efter!
Men faan vad arg jag är.
Vaknade imorse. Duscha. Föna håret. Åt Frukost. Borstade tänderna....och tog på mig skorna.
Än sålänge var allting ok. Tills jag kom till min kära bil... Någon/Några idioter har gjort inbrott i den.
Hade visserligen inte så mycket saker i den, en jacka, lite tröjor och mer kommer jag inte ihåg.
Radion satt dock inte i....Synd!
Men det är inte det som är grejen utan det är att någon har tagit sig in i MIN bil. Trötta människor! se till att plugga upp era antagligen kassa betyg och börja slita ihop era egna pengar. För det är precis vad alla vi andra gör, vad jag gör!
Fan att man inte kan ha sina saker ifred!

Om ni nu var i ett sådant behov av en ny jacka, kom och plinga på nästa gång. Har säkert någon jacka som jag jobbat(!) ihop som ni kan få.

Ahapp då blir det till att ringa en massa försäkringssamtal och bilen ska väl in på någon verkstad. BLÄ vad trött jag blir!

Bra Måndag, Riktigt Bra!




Smutsig Katt

Min katt blev instängd i ett garage...


Såhär såg han ut när vi hämta honom. Han var INTE så glad sen. Stackarn!

En sista minuten

Hade tänkt att åka till USA nu i Augusti. Hade en preliminärbokad biljett.Har en kompis som är där nu och spelar in ett album. Vi skulle bo i Newport beach i Kalifornien, så sjukt nice!
MEN....Det dumma är att vi har ett projekt på jobbet som startar precis i den vevan där jag är med och hjälper till.
Åker jag kan jag inte vara borta i mer än max 1-2 veckor i så fall och det känns lite förlite när man ska flyga så långt och ändå betala samma pris för flygbiljetterna. Fast fan vad sugen jag är på att åka dit!

För några månader hade jag inte tvekat en sekund. Hade bokat biljetten snabbt som attan och åkt.
Nu känns det annorlunda, har ett jobb jag tycker är kul och vill göra det bra.
Rätt, Fel?! Ingen aning!
Hoppas att det kommer fler chanser att åka till USA!

Istället sitter jag nu och letar lite sistaminuten biljetter. Jag och Linnea tänkte åka och utforska någon ö där det finns sol och goa drinkar. Det är vi värda! För hujeda mig vad vi har jobbat denna sommar!
Några bra tips på sådana ställen?



Fick lite bilder från Ölandshelgen av Ann:



Här på flotten till den härliga restaurangen "hamnkontoret"


Mätta och belåtna!


Under en utav våra rundor på Strand var Eric Gadd där.
En pinsam stämnning uppstod när han frågade hur många det var som köpt hans nya album och ingen räckte upp handen. Han frågade en gång till. Denna gång räckte kanske tre stycken upp handen.
Nästan så att jag måste gå och köpa den så att jag kan räcka up handen nästa gång.


Sen var det dans med stort D.

Nej tillbaks till att leta resor....

 


Godmorgon!


Hade en grymt vimmsig men kul utgång igår! Träffade en massa härliga vänner där ute i vimmlet.
Började på fellows och sen vidare hit och dit...

Tog en taxi till Linnea imorse (hade min bil där) så åt vi lite frukost och tittade på en tecknad film.

Idag tänker jag tvätta lite kläder och sedan bara vila upp mig lite och se en film :)

Kärlek!

Nu åker jag!

Inte så långt dock...
Det blir en sväng in till stureplan idag igen. Blir Fellows som har någon Ibiza grej på gång.
Får se hur det blir. Jag hade hoppats på lite skön musik men hörde att det är house som gäller ikväll.
Aja, det får bli bra det med ;)

Har precis dragit på mig skinnpajen och tänkte strax gå. Kände att det var dags att plocka fram den jackan nu när
hösten(?!) faktiskt börjar närma sig, Lite kyligare och mörkare kvällar börjar det åtminstonde bli.
Även om jag älskar sommaren så tycker jag att hösten är ganska mysig när man kan dra på sig härliga koftor, tända ljus och dricka varm choklad :)

Nej nu är det bäst att jag springer.

Ha en trevlig kväll!


Market2Member

Handlar ni mycket på nätet?
Spana i sådana fall in denna länk!

Market2Member

De flesta nätbutiker finns upplagda på denna sida. Om ni handlar genom dom får ni poäng på allt ni handlar som sedan kan lösas in mot presentkort eller mot kontanter som man kan skänka till välgörenhet.

Sounds good, right?!

Jag har precis regisrerat mig där :)

KRAMKALAS på Stureplan

Dagen igår började med Jobb Jobb Jobb, Är ensam på kontoret så blir mycket spring!
Vi får en alltid en massa bud till kontoret som kan innehålla allt mellan himmel och jord.
Igår kom ett lustigt sådant...


2 Pallar blöjjor kom till kontoret. Fick inte in pallarna genom porten så det var bara till att börja konka in en för en...
Så nu har har vi blöjjor så att det räcker och blir över :P

Efter Jobbet blev det ett besök hos Nea i studion. Nathalie var också där och skulle sminka.
Har inte hunnit träffa Natta som har klippt avsig håret, KORT! en vågad tjej det där men det var sjukt snyggt ;)


Under mitt snabba besök i studion hann jag byta outfit och fastna på bild. Allt som görs när Linnea är i närheten dokumenteras! Att jag inte dushat och knappt borstat håret behöver vi ju inte nämna....haha!


Linnea lär mig fotografera lite. Den här blev grym!


Och nu...till Kvällen!
Mötte upp mina föräldrar på söder för ett trevligt restaurangbesök. Begav mig sedan till Linnea för att knäcka en cider, möta upp Trotte och sedan hoppa in i en Taxi till Stureplan. Taxichaffisen var lite skeptiskt till våra cider i bilen, men inte en droppen spillde vi.
Väl framme på stureplan....GALET! Tror aldrig att jag sett så mycket folk där. Kändes nästan lite som när man står längst fram på en konsert och blir sådär sönderklämd så att man får panik och folk får hjälpa en ut för att man inte ska svimma.
Lite panikkänsla...
Armbågade oss tillslut fram till Sturegallerian. Där inne hittade vi Deniz med kompisar, Filip, och lite gamla klasskamrater. Hittade en toalett till Linnea som hade panik sedan gick vi vidare till Solidaritet.

Stötte på en massa bekanta även där. Bl.a. Ellinor, Micke o Co. Riktigt härlig stämning och en väldans massa människor. Efter några drinkar och ett par timmars dans blev det som vanligt ett besök på Donken. Träffade lite gamla klasskamrater och vänner här också. Alla på jakt efter Taxi, vilket inte var det lättaste.


Jag och Nea in da dressingroom :)


Härliga Ellinor visar oss den rätta blicken


Micke ville inte vara sämre han och visade oss vad man kan göra med drinkpinnen.


Nu ska jag nog ta och gå utanför dörren och se vad jag kan hitta på för roligt.

Take Care ;)






 


080808

En anledning för alla Stockholmare (och såklart alla andra också) att festa till det.
Blir nog lite som vattenfestivalen.



- Massa roliga tält och fyrverkerier tänker jag!
- ha fjortis fylla tänker R!

Äsch, kul med sånna här tillställningar tycker jag.
Hinner jag ska jag nog ta mig ut (antagligen i regnet). Fyrverkerierna ska tydligen vara påkostade så dom vill jag se från någon mysig utsiktsplats, gärna med en sockervadd i handen :)

Sturegallerian tror jag ska ha partyöppet ända tills 22.00 och en massa bra Dj:s ska komma. En dans på torget kanske...


Programpunkterna är i stora drag:

- Mottagning briggen Tre Kronor vid kungliga slottet
- Dans i stadshuset,
- Fyrverkerier,
- Barn- och familjeaktiviteter i Eriksdalsbadet
- Globen, en mängd aktiviteter såsom frukost, karaoke, guideturer (Karaoke i globen, hur ballt vore inte det?! )
- Kungsträdgården, artistuppträdanden och familjeaktiviteter
- Medborgarplatsen, pop- och rockkonserter
- Stureplan, stora festligheter
- Utdelande av 08-kringlor


Spännande

Fick ett samtal utav en trevlig kille för några veckor sedan. Han ville att jag skulle komma in på ett möte.
Vi möttes på ett hotell här i stockholm, där jag även fick träffa 2 utav hans kollegor.

De har ett grymt projekt pågång som jag tror kan bli riktigt bra. Detta möte var väl lite som en slags casting.
Fick sedan veta att de gärna ville ha med mig till en del i deras projekt.

Får inte säga så mycket mer än så sålänge, men berättar så fort jag får och vet mer.

Som vanligt har jag ingen jättekoll själv på exakt vad detta är, med det låter kul och får väl se hur det går...
Har man inte provat så vet man ju inte!

Imorgon ska vi ha mingelfest på deras kontor tillsammans med dom andra som ska vara med i samma grej som jag. En hel del välkända namn rabblade han upp.

Det regnar ute....om någon skulle missat det.
Om det regnar vill jag sitta inne under en filt med en kopp te och se en bra film.
Annars....kan det få vara sol.

Nu måste jag fortsätta jobba lite.


Tillbaka till Vardagen

Då var det slut på sovmornar och goa drinkar (för några dagar i alla fall).
Är nu hemma igen efter några sköna dagar på Öland. Trevligt att hinna umgås lite med Ann. Är gamla barndomsvänner men ses inte alls ofta längre. Har gjort mycket skoj tillsammans som små och vet att vi alltid kommer att finnas där för varandra, även om vi är extremt olika varandra idag. Fast vid vissa tillfällen kompleterar vi varandra rätt bra.

Ett exempel på detta är när vi satt på flygplatsen på väg hem från USA.
De börjar ropa ut något om flighten och att man kan ställa sig i kö och hej o hå.

Ann - Har planerat allt i minsta detalj. Säkert kollat att passet är med 10 ggr under en timme. Fullkoll på tider osv (nu måste jag överdriva lite så att ni ska förstå)
Jag - Lite tveksam på vart jag lagt mitt pass...
Ann - Ställer sig så snabbt som möjligt i kön för att få komma på planet
Jag - Sitter gärna kvar på en stol i vänthallen så länge som möjligt

De bästa med detta är att vi oftast går halva vägen var. Vi behöver inte ställa oss i kö en timme innan de öppnar dörrarna till planet tillsammans med alla pensionärer, MEN vi behöver heller inte gå på fel plan eller komma försent så att vi missar det.

Hade vädigt mysigt på Öland och avslutade även sista kvällen med en utgång på strand. Söndagar är det halva priset i baren och folk börjar redan köa vid 5 på eftermiddagen. Denna gång var vi lite mer förberedda och jag hade skrivit upp oss på listan. Hatar att stå i kö (speciellt om det är kallt)!


Strand hotell. Tror att det blir så bra för att det är sån härlig blandning av männsikor i alla åldrar, alla stilar, från alla möjliga olika platser.

Idag har jag varit ute på Ekeby med sjuka T. Jag åkte och köpte frukost imorse, sen blev det film, jacuzzibad + jordgubbar och glass. Var ju en sån dag idag, Känns som att det regnat konstant hur länge som helst nu. Tar inte vattnet slut någongång? 


LITE godis blev det också

Imorgon ska Captain morgan gänget ner till Halmstad. Jag ska inte med, men tänkte sätta mig ner och skriva upp allt de behöver ha med sig. Hoppas det får fint väder. Tylösand är ju inte så tokigt!

Catch u later :)




Tack för trevliga dagar på Öland Ann, kommer och hälsar på i ööörebro :P

8,5 poäng och du är nära...

Sätt mig bakom en container, i gammal illaluktande idrottshall, på söder eller på stureplan. Med rätt människor och rätt inställning så får man kul oavsett var man är.
Har haft en så sjukt kul kvälll ikväll! Dagen började lite halvtaskigt med att det spöregna, brorsan och hans gäng drog hem, det fanns inte en enda parkering i hela borgholm. Men det finns ju inga dåliga väder utan bara dåliga kläder som någon smart person sagt. Så rätt så rätt! Vi köpte paraply och traskade omkring i borgholm hela dagen. Jag fyndade lite kläder, en väska och ett par grymma solglajjer. Hem och tog en sovstund medans regnet öste ner för att sen prova maten på Harrys. En god ceasersalad senare var vi på väg mot strand (IGEN).

En lugn kväll tänkte vi....OH NO! Väl framme på Strand var det ganska dött. Jag var fortfarande inställd på lite soft pianomusik som gårkvällen. Jag frös som tusan och Pianot var borta?! Istället skulle Eric Gadd komma dit och showa lite. Vi stannar ett tag till och kollar....

Har ni någonsin sett mig gå ut i kortbyxor, oborstathår och knappt höga klackar (Okej, heels hade jag faktiskt)?!
Nej, inte jag heller! Men galet så kul jag hade. Träffade världens skönaste människor som visade sig vara stockholmare.
Vi har haft frågesport i baren, dragit historier om att vi är arbetslösa och bor hemma hos våra föräldrar och har inga anbitioner alls, haft tävling om vem som kan dansa i högst tempo tills de stänger...Så knäppt men såå kul!

En skön kväll helt enkelt!


Nu har Ann redan somnat bredvid mig....bäst att jag skyndar mig jag också. Lite fint väder så att man kan vara på stranden imorgon skulle inte vara helt fel.


Sov gott och dröm sött.


I vimmlet på Öland

Har precis ätit två kanelbullar som nattkäk, känns bättre än den gamla kebaben alla jämt ska stå och köa i evigheter för.
Haft ännu en dag på stranden med SOL :) Middagen blev på stammishaket Pappablå, Trist att åka hem efter middagen så vi gick en sväng förbi Strandhotell för att kolla läget. Ja....och inte försen nu är vi hemma. Vi började med ett glas vin i pianobaren och slutade med en shots på dansgolvet!


Idag blev det köpingsviks strand, Så skönt när man har gångavstånd dit.


Ann, Max och kocken i solen

'
Påväg mot Strandhotell i solnedgång



En sudig på bild på den grymt duktiga tjejen i pianobaren, nästan så att vi sjöng oss hesa :)


Stranden tidigt imorgon om det inte blir regn, då blir det gocart!

Sleep tight!


Sand Sand Sand

Vaknade rätt tidigt idag (för att vara ledig) och såg att det var strålande solksen ute. Snabbt på med bikini och brillor för att spendera dagen på Böda. Tänk vad lite sol och vatten kan göra :) Underbart!
Fast sjukt att det är så galet med folk, nästan så att man fick armbåga sig fram för att få sin lilla yta där handduken, picknickpåsen och hörlurarna med sommarmusiken skulle få plats.
Nu känns det som att jag har tagit med mig hela stranden hem, har sand överallt! Men va tusan, det är så det ska va ;)

Mötte sedan upp Brorsan och co som kom hit idag. De har hyrt en husvagn på köpings camping. De har hunnit vara här i max 3 timmar och redan fått två varningar. Hur ska detta gå?!
Åkte sedan in för en middag på hamnkontoret där grabbarnas kompisar jobbar. Hög utomlandskänsla på det! Så härligt när man kan sitta ute och äta. Fortsatte kvällen med sång och en drink på Strand.
En rätt lugn men mysig kväll.


Det går en flytbrygga med elmotor som man får åka för att komma till den mysiga restaurangen. Här sitter Annie och suktar efter lite mat. Restaurang Hamnkontoret är absolut ett ställe att rekomendera om ni är i Borgholm!


Hur romantiskt är inte detta?! Ett glas vin i solnedgången kanske...

Bor i ett hus som är sjukt lyhört, så nu ska jag så tyst som möjligt gå och göra mig iordning ;)

RSS 2.0