GOD JUL

Det Kanske man skulle ha skrivit igår. Men jag håller hårt på reglerna ifrån när jag var liten, Dataförbud på julafton ;)

Hade en riktigt mysig julafton igår, berättar mer sen...

Nu ska jag åka över till fam. Engström och fortsätta Julandet

Kram


Vart är snön???

Julloov

Eller Julledigt som det heter när man inte längre går i skolan.
Efter ett bra avstämningsmöte med cheferna i Onsdags drog jag till Fjällen. Min Pappa och Brorsa brukar åka på grabbresa med några stycken till Österrike. I år körde dom en vända till Sälen och jag hängde på. Så otroligt mysigt att komma iväg till snön, lite extra julkänsla. Lite isigt i backarna men annars gick åkningen bra. Som stieg Larsson så bra uttryckte sig - Snön blir nästan exotisk det är som att komma till en annan värld. Det stämmer så bra. Det räcker med att gå in i Ica butiken så märker du skillnad. Alla lunkar sakta fram genom hyllorna, stannar och småpratar med någon bredvid som råkar äta samma limpa som dig till frukost. Hon i kassan gör inte många knop men det är ingen som suckar högt och står och stampar där bak i kön för det.  Jag tycker om tempo men ibland är det bara så skönt att hoppa in i den här lugna världen och få stanna upp och se sig omkring, hinna tänka. Ingen data som hypnotiserar en, inget jobb som stressar. Nej, bara skog, skidbackar, massa trevliga fjällenmänniskor.

Nu är jag tillbaka hemma hos mina föräldrar. Mamma har tagit in julgranen och brasan brinner för fullt. Jag måste nog ut i trängseln imorgon för att fixa de sista klapparna.


Välkommen Sylvester

Fick igår höra att min bror hämtat en kattunge och tagit med sig hem till mina föräldrar. Dom var nog inte så svårövertalade. Inte ens Marcus kunde ju motstå dom där små tussarna. Jag åkte förbi på kvällen och hade med mig lite kattleksaker. Dom är ju verkligen sjukt söta när dom är sådär små! Men vad hände med min katt?!

Jag: Men Marcus ni har ju redan en katt, min katt!
Marcus: Precis DIN katt och den tycker ju ändå bättre om grannen.
Jag: hmm...

Det är i och för sig sant. Jag har värlens sötaste katt och det tycker våran granne också. Så Elvis (min katt) har varit lite som ett skilsmässobarn. Han har gått imellan våra hus som det passar honom. Grannen ger dock betydligt mycket bättre mat då hon enbart för honom åker och handlar grillad kyckling varje dag. Svårt att slå det! Så han är oftast hos henne. Är glad att jag har en granne som bryr och tycker så mycket om min katt för bättre än så kan han nog inte ha det. Även om det såklart vissa gånger kan vara tråkigt att han inte alltid är hemma.


Jag hoppas i alla fall att dom här två katterna kommer att tycka om varandra och såklart även att grannen tycker lika mycket om Sylvester som Elvis. Han vill säkert också ha kyckling så småning om :P


Sylvester som vägrar att släppa min mammas famn.


Svenska Hjältar

Otroligt lyckad kväll igår. Jobbade ju som sagt med svenska hjältar galan. Var där tidigt på dagen för att börja föbereda allting tillsammans med Bindefeldts gäng. Bordsplaceringar skulle ut, vakter placeras, ändringar på gästlistor. Allt flöt på bra och tillslut dök alla gäster upp. Många trevliga artister kom för att hylla hjältarna. Adam Tensta, Etype, Niklas Wahlgren, Marcus Fagerwall, Ola Svensson, Josefin Sundström var några av alla som dök upp. Vi började med mingel och lite förrätt.

Sedan var det dags för själva galan. Otroligt imponerande människor, så starka! Det var nog inte många ögon torra...Hjältar helt klart!

Sedan bar det av mot Cafét där det var efterfest. Jonas Gardell och Fares tyckte att vi ägde på dansgolvet! Har svårt att inte hålla med då vi var typ dom enda som dansade :P

Andrea, Jag och Louise



Luciavaka i bilder


Vi började med lite vin hemma hos Pillan

Skåål!

Sedan åkte vi Hummer Limo in till Stureplan. Fint ska det va =P

I bilen...


Pillan laddad

Sedan var det showtime på Sturecompagniet, Laroy, V, Hells, Whiteroom osv...








Efter mycket dans, shots och luciasånger var det dags att tacka för i år ;)

Idag har jag varit på luciamiddag hos min mormor & morfar. Traditioner ska följas :)
Mysig lugn kväll.

Imorgon ska jag jobba på Svenska hjältar galan. Glöm inte att titta, 20.00 på Tv 3

Trevlig Lucia :)

I don't wanna work today!

Klockan är 5 på morgonen och jag bör ligga i sängen nu istället för att slå igång datan. Vi har haft luciavaka runt hela stureplan (vi stod för luciatåget  =) Sjuukt kul kväll!!! Nu är det bums i säng!

Sleep well

Och silver medaljen går till...

Jag jobbar numera på Sveriges 2:a bästa byrå =) Härligt!
Blev riktigt spännande minutrarna innan. Vi firade vår segern med champagne och mat på Rich igår. Next year Bsp goes number one!!!



Nu har jag precis kommit hem från en pepparkakskväll. Jag och Linnea har bakat pepparkakor för fulla muggar.
Det blev några vändor till Ica då vi glömde både kavel och formar första gången.

Linnea: Äh man kan kavla med ett glas
Jag: Är du tokig?! Klart att vi måste ha en kavel

Jag tyckte att vi skulle baka hos mig eftesom att det var närmast. Så kallt att gå långt. Linnea tyckte att vi skulle vara hos Bingo eftersom att hon redan sagt till Johnny att vi skulle komma och baka och han hade ordnat julmust.
När vi kommer fram ser inte Johnny alls så förtjust ut i våra bakplaner. Vi stängde av hans musik och satte på julmusik, vi störde förmodligen rätt bra i hans dataspel-grejs. Men det blev ju goda pepparkakor tillslut!



Sleep Tight!

Nu smäller det!

The Winner takes it all spelas på kontoret just nu. Hur det går får vi se ikväll!

Vi har nämligen blivit nominerade till en utav Sveriges bästa byråer och ikväll ska en vinnare utses. Kommer vi top 3 så blir det till att fira inatt, annars kan jag tänka mig att det blir en tidig hemgång...

Nu drar vi!

Trevlig kväll




Musik ska byggas utav glädje...

Spotify kan vara det bästa programmet just nu. Alex på jobbet var snäll och skickade en inbjudan till detta program. Wohoo vad grymt det är!!! Nu blir det nog lite Miss Li :)

Lyssna här...Oh Boy!

Du har ju hela helgen på dig!

Julbordet i fredags var riktigft trevligt.
Mycket folk, bra artister och såklart en massa mat =) Tack Micke & Kajsa! Vi drog när det började urarta. Tänk er en firmafest, det brukar gå ganska vilt till. Den där tysta slipskillen som alltid verkar så korrekt har supit sig redlös och står nu på bordet och dansar, någon stackars sekreterare gråter i ett hörn...osv osv.. Tänk er då säkert 40 olika firmor under ett och samma tak...! Finlandsfärjan gånger 1000, haha! Men vårat gäng hade trevligt och begav oss hemåt i rätt tid.

Ringde och väckte Linnea på lördags morgonen och vi drog för en fika/shoppingrunda.


Vi hittade en julskyltning. Varför ta tunnelbanan in till NK när det finns en runt hörnet hemma :P

Sen var det hem för att snabbt ta en dusch och göra sig klar för middag. Julia och Patrick stod för detta intiativ. Bra där ;)
Redan efter förrätten började det dyka upp fler folk som var redo för några drinkar innan kvällens utgång.
Några drinkar och en taxiresa senare var vi inne på Magenta. Skönt ställe men trångt blev det.
Träffade Lisa där inne i vimmlet. Riktigt länge sen jag såg henne, gullig tjej!
Kvällen avslutades (hör och häpna!) på Max :P
Tack Julia och Patrick för en lyckad kväll, våran tur att bjuda igen nästa gång!


Man lär sig aldrig att man ska säga nej till foto efter ett visst klockslag...
men men, jag bjuder på denna!

Jag fortsatte min helg med att gå upp "tidigt" igår för att fira 2:a advent ute i skärgården. Vi tog ribbåten till utö för att gå på deras lilla julmarknad och sen en lång lunch och adventsfika. Man mår så bra av att komma ut i skärgården. Frisk luft inga telefoner, riktigt mysigt! behövs ibland.

Idag har jag befunnit mig på kontoret hela dagen. Sötaste Lotta fyller 26 år idag. GRATTIS!!!
Efter jobbet mötte jag upp min kära faster för en fika och sedan var det dags för hennes plåtning hos Linnea.
Tror det blev en massa bra bilder :)

Nu ska jag äta sen middag och kanske slå på ett Gossip avsnitt.. =)

 
 







Ett litet skratt förlänger livet

Efter bara några få timmars sömn och en låång dag orkade jag otroligt nog med ett 2 timmars pass på sats igår. Min övertrötthet smög sig dock fram då och då imellan maskinerna. Vet inte om resten av gästerna uppskattade vårat trams lika mycket som vi? Men varför inte förena nytta med lite nöje?! Min träningsfokus blev inte bättre då två killar som mitt under våran boll-mage träning kläckte ur sig: - Vilka fina ben du har Patrik (kommer inte ihåg namnet.) - ååh tack Martin! Att höra det när man är lite övertrött och dessutom ligger i en mycket underlig ställning på en boll och gör situps resulterar i att man ramlar av bollen och brister ut i asgarv. Ni vet när man försöker vara artig och inte skratta men så räcker det med att jag tittar på Linnea och det brister såklart.


Nu blir det snart afterwork här på kontoret. Musiken är i full gång, ölen är påfylld, chips och annat gått är på gång och alldeles strax är det dags för dansplattan på wii. Efter det ska jag vidare på Julbord med Fam. Engström. Blir första julbordet i år, ska bli mysigt!

Trevlig Fredag!

  


Café Opera 3:e december

Det gäller att vara flexibel. Jag och Alex började dagen igår med att rensa lite på lagret, så jobbarhandskar åkte på och sedan var det bara att börja rensa. Stressa järnet därifrån för lite plugg och annat fix för att sedan snabbt hem och hämta upp kläder och beställa Taxi till Café Opera där jag skulle bjuda på drinkar.

Kom en hel del folk, dock väldigt sent!
Hade en trevlig kväll med goa drinkar ;)

Tjejgänget på plats :)





Fredrik kom förbi


Bobby Malmlin var uppeoch spelade

Fullt ös :)

Tack alla som kom för en trevlig kväll!

Nu ska jag ta en sushilunch.


Pump it up

Äntligen tog vi oss i kragen och gick till Sats. 1,5 timmes träning igår, nu är vi på gång!
Vi har redan bokat in nästa lektion med "chefen" på torsdag. Grym personal på Sats medborgarplatsen.

Hinner inte skriva så mycket nu, ska laga mat. Rödspätta med soltorkade tomater, pesto, bladspenat, dinkel och ciabattabröd...sounds good ha?

catch u later

Adventscocktail

Var på ett möte idag, vilket resulterade i en cocktailkväll på Onsdag



Jag ska hålla i denna afton nu på Onsdag, så jag hoppas
att ni drar på er den lilla svarta och kommer förbi :)

Maila eller ring så skriver jag upp er på listan!

Old Town

Tallin var över all förväntan. Vi kom fram på morgonen och tro inte att vi tog sovmorgon. Nej, vi steg upp för att snabbt ta en taxi till julmarknaden. Taxichaffisen var inte så värst bra på engelska och släppte av oss i en stor galleria. Vi tog en frukost på ett café men längre än så stannade vi inte. Vi började promenixa till gamla stan. Gu vilken mysig stad! Jag vet inte hur jag tänkt att Tallin ska se ut men det här var i alla fall bättre än vad jag förväntat mig. Visserligen var vi bara i gamla stan och jag förmodar att det finns mycket mer att se. Det är ju som om man skulle döma Sverige efter gamla stan, inte riktigt allt kanske?!
Vi gick runt i den gamla staden i hur många timmar som helst. Svinkallt väder så det blev lite stopp på mysiga caféer, restauranger och butiker.


Här köper jag brändJULmandlar. Så här var nästan alla som jobbade klädda, fint tycker jag!


1,2,3. KLICK!

Vi hittade roliga gångar att gå i

Såhär såg julmarknaden ut


jag köpte mig en hemstickad mösse på torget eftersom att jag höll på att frysa ihjäl. TROTS min varma klädsel :P
Tips! ta med dig skoteroverallen om du ska till Tallin ;)


Vi besökte den här fina Kyrkan

Vi åt middag på riktigt ball medeltidsrestaurang. Kan ha varit den mysigaste restaurang någonsin!
Trotte - One coke please
Kyparn - Never heard about that magic drink??
Jag - Do u have pasta?
Kyparn - Whats that?!

Ok, det var såklart bara medeltidsmat som serverades. Rätterna gick inte riktigt att tyda så det blev till att chansa.
Personalen skrattar säkert fortfarande åt min Min när jag fick maten. Men med lite övertalning från Trotte vågade jag tillslut smaka och jag måste erkänna att det var gott!


Ingen el, fullt med ljus istället

Blöt och frussen men skåål :)

Hemresan blev det Spa med massage.

Nu måste jag jobba lite...

RSS 2.0