En ledtråd


En ledtråd...

Paarty och jobb

På torsdag blir det Sexy all over Stockholm. Stor fest på nya klubben Rose.
Jag kommer finnas på plats, jobbar! Jag kommer ha korsett, hotpants och öron...ni kan nu säkert gissa vad jag ska jobba som. hahah det blir nog bra!


Grattis Ann!

En utav min äldsta vänner, Ann fyllde 22 år i fredags.
Stort Grattis till dig! jag kommer och hälsar på dig i Örebro snart!


Ann och jag på Öland. Måånga minnen tillsammans hon och jag :)


En mobil fattigare

Ni missade väl inte den här timmen i Lördags?!


Jag, Linnea och Micke släckte ner ALLT i lägenheten, tände ljus, åt picknick på golvet och spelade kortspel.
Jag tvingade dom att hålla ut hela timmen, rätt mysigt faktiskt.  Halv 10 ringer Camilla till mig och frågar om jag har släckt. Det var ju för en timme sen svarar jag kaxigt. Nej det är mellan halv 9 till halv 10. Juste, det var det ja!
Jag som hade stressat järnet och terrat både Linnea och Micke att skynda sig för att vi skulle hinna släcka till prick halv 8, när det egentligen alltså var halv 9. Jag och tider går inte riktigt ihop. Hursom hade vi i alla fall en (nästan) elfri timme.

Vi hade egentligen planerat att ha en lugn kväll men jag hade sådan överenergi (en riktig pain in the as) att vi till slut bestämde oss för att gå ut. Vi bytte ut vattnet till vin och kortspelet till hög musik.
Vi startade på Imperiet där vi mötte upp Mickes jobbarkompisar. Tog sedan en taxi in till Ambassadeur, gaaalet med folk! Skönt att vi slapp stå i kö, annars hade jag utan tvekan vänt på klacken och knatat hem. Det var inte mindre folk inne, man stod som en toastad macka i en lokal utan syre. På något sätt lyckades vi trycka oss fram till schlagergolvet där vi mötte upp Camilla, Emma och en massa andra. Sen var det nonstop dans till 04.00! Bra kväll!

Jag måste bara bli bättre på att känna igen folk. Ska börja memorera ansikten och namn bättre!


Blås upp kinderna och kika in i kameran!




Det berömda smilet ;)



Kvällen slutade inte riktigt lika bra. Min mobil blev snodd! FAAAN!
Det sista jag gör innan jag går ut från Ambassadeur är att titta på klockan. Sedan går vi 300m till Donken för vårt "nattkäk". När jag går ut från donken och sätter mig i taxin inser jag att min mobil är borta. Snabbt som tusan in på donken igen och kolla platserna där vi satt.  Ingen mobil i sikte någonstans.
Jag ringer och sms:ar min mobil. Efter 30 000 samtal svarar dom tillslut. Det var inget givande samtal. De svarade och andades högt i telefonen.  Jag behöll lugnet och bad dom snällt lämna tillbaka min mobil.  Fortfarande bara tunga andningar, mitt utbrott var nu nära men förstod att det inte skulle göra situationen bättre och höll mig fortfarande lugn.
Skickar ett sms att de kan få "hittelön" om de ville vara snälla och lämna tillbaka min mobil.
Fick ett svar där det stod
. If we return your phone sweeti, what can we get from u? Maybe we don't want  money...

Jag har nu spärrat min mobil!

För er som fick ett sms om en hemmafest hos mig kanske ni förstår att det var dessa idioter och inte jag. Jag vet att det stavas "kommer" och inte "commer".

Jag börjar tappa tron på människan vid sådana här tillfällen.


PrimeWine

Nu är det dags för afterwork på PrimeWinebar där det bjuds på vin.
Inte helt tokigt så här en Tisdags eftermiddag!


Trevlig kväll!
                                                                                                                    


Kom ut!

Varje gång det ringer hoppas jag lite på att det ska vara en speciell person. Det är nära nu! Ett samtal där hon ringer och säger att hon är på väg in till BB. Kanske idag, imorgon, nästa vecka? Jag längtar :)
Det är ju min underbara Josse som ska få sin Lilla A vilken dag som helst.


Snygg som få med sin stora mage!

Fel fel fel...

Nu jäklar får det vara nog! Ena dag är det vår och andra dagen snöar det, jag är bara ett klick ifrån att boka tidigaste resan som finns till värmen. Jag tycker om snö, jag tycker väldigt mycket om snö! Så länge den håller sig till vintermånaderna, annars är jag glad om den finns tillgänglig i fjällen.

Sitter och kikar på resa till Goa...Det får nog bli ett besök till Indien nästa gång. Verkar riktigt bra!
Så här skulle jag vilja ha det imorgon...



Nu ska jag till Gymmet och pumpa berg på mina armar. Linnea är säkert snart här och knackar på dörren, jag har en tendens till att ALLTID vara sen. Så mycket man tror att man ska hinna imellan allting och vips var klockan alldeles för mycket.

Time to go!

På 7 meters höjd

Det blev en kväll framför Robinson igår hemma hos Gina och Thomas. Hade inte sett deras "nya" lägenhet som dom köpt. Rikitigt fin var den!


Jag var lite sugen på att söka, men efter att ha sett första avsnittet är jag nog ganska glad att jag inte gjorde det...


Imorse var vi nästan uppe med tuppen för att bestiga berg. Nja åtminstonde klätterväggen på regeringsgatan. Vi mötte upp Robin som också var med och tränade. Skönt att träna på en söndag!
Sedan blev det tvättdag och lek med Rufus.


Han har vuxit hela 2 hekto, stor kille!

Nu blir det filmtajm innan det är dags att nana kudde.

KramKram

De va la gött änna

(Jag glömde nog trycka på knappen "publicera" i fredags) så här kommer det:


Veckorna går snabbt ibland. I vanliga fall brukar jag vid den här tiden på en fredagkväll antingen hunnit slita av mig kläderna och sitta under en mysig filt, se en bra film och trycka i mig godis tills att man mår illa. Eller så har jag tagit fram vinet, höjt musiken och är snart redo för hejdundrande utgång. Idag vill jag inte att det ska vara fredag. Jag vill inte se en film, jag vill inte köra en utgång, jag vill jobba! Vi har en sjukt kul grej på gång som jag bara vill spinna vidare på, komma ett steg närmare målet. Se ett grymt resultat och sedan sitta där och tänka "det här gjorde vi fan bra!" Det är bara att lagra ideérna och spara krutet tills på måndag.
Och jag har ju faktiskt bokat dejt med min Linnea och Deniz idag, alltid kul! Får se vad vi hittar på, gissar att mat står först på schemat. Vi är änna hungriga brudar allt!

Jag körde som ni kanske vet sista axe eventet förra helgen. Då var det Helsingborg, Göteborg och Malmö som besöktes. Det blev party party i både Helsingborg och Göteborg. Om jag inte skulle bo i Stockholm hade jag utan tvekan flyttat till Göteborg. Jag känner mig hemma när jag kommer dit. Skönt folk överallt, jag är såld på dialekten, sköna krogar, fina torg och gator, västkusten, vet inte vad det är but I like it! Vi hade en lång och snöig jobbdag i göteborg men därimellan hann vi gå på hockeymatchen mellan Frölunda-Skellefteå. Länge sedan jag var på hockey och den här var riktigt bra. 1-0 till Frölunda!

Helsingborgs uteliv var ju lite annorlunda. Det var lite som att komma till mellanstadiet så jag gick all in för klass 4B ;)
Har nog adrig kännt mig gammal på en nattklubb men här var jag nästan tant men mina 21 år i jämförelse med de resterande 16-17 åringarna. Så vi fick helt enkelt hänga med bartenderna vilket resulterade i kanske lite för många gratis shots...Kul hade vi i vilket fall! "Efterfesten" blev på ett ställe där vi tidigare haft ett captain morgan event, lite dans här också sedan var det bums i säng och upp tidigt för en bra hotellfrukost.


hockeymatchen på skandinavium, jag måste börja gå på hockey lite oftare. Någon som ska med?


On the road! Kallt men soligt i alla fall :)




Här kom en bild från studentkorridoren, Jag och Johannes laddade


Det var flera som var taggade


Så här mysigt kunde vi ha det i bilen, det fanns ju både TV och data :)






 

Välkommen hem

Nu är det fullt hus lägenhet igen :) Min bästa Trotte är hemma igen efter en tripp med sin familj till andra sidan jorden. Tycker att dom var borta alldeles för länge men dom verkar ha haft det bra. Det bästa med att någon åker bort är först självklart att det är så kul när dom kommer hem igen, sen att man om man har tur får en fin present ;)

Jag har inte varit på andra sidan jorden men i Västerås, Örebro och i Karlstad befann jag mig i de senaste dagarna. Kom hem sent igårkväll. Det går ju inte riktigt att jämföra med New York men vi hade riktigt kul ändå.
Vi gymmade och hade myskväll på hotellet i Västerås och körde en skön student utgång med Adam, Johannes och gänget i Örebro. Först en härlig förfest i studentkorridoren med tema 90-tal och sedan vidare till kåren där vi körde järnet. Om dom inte visste att vi var knäppa innan så vet dom definitivt det nu. Vi visade hela Örebro huvud-axlar-knä-låten, något vi bör leka oftare eller vad säger du mirjam?! Vi dansade fötterna av oss, hade snöbollskrig och startade en allsång med "ja må han leva"

Är man inte pirattjej så är man Axetjej.

Kom in på systembolaget och en kille kommer fram: Där är ju du, Axe Tjejen!!




Jag och Mirjam in da Truck och värmer oss


James....James Bond?


Efter att ha tryckt i sig 3 hamburgare på Max bör man få maskoten!


Fin bil va :)

Nu ska jag och Trotte äta lite mat och se en film

So long..

Hej o Hå!

Oj är ni kvar?!
Nu är jag också tillbaka!


Nu tänker ni säkert att jag inte gjort någonting under dessa veckor och därför inte bloggat. Tvärtom!
Jag har rört om lite i mitt liv och haft fullt upp.

Jag har sagt upp min tjänst på byrån - Klokt eller idiotiskt?! Ingen aning men jag vet vart jag vill och för att komma dit måste jag nog prova det här.

Jag och Trotte har skaffat hund - aha och vem ska ta hand om den efter en vecka tänker ni! Jag har nu haft den i två veckor och det är alldeles underbart. Vi ska nog få det att funka :)

Jag har sökt en utbildning till hösten - vilken det är håller jag hemligt ett tag till :)

Jag och Camilla har en grym idé och åker eventuellt på möte till New York den 18:e mars - Det här kan bli riktigt riktigt bra, och vi har fått bra respons från företagets ifråga VD. Wish us good luck!!! Nu är det hårt arbete som gäller inför det här...kanske träna lite engelska innan också :S

I samma veva har jag fått ett riktigt roligt jobberbjudande, jag har tackat ja och skriver förhoppningsvis kontrakt imorgon. En grym firma och får vi igång det här så blir det nog ingen utbildning i höst. Kanske någon mindra variant, kvällskurser?

Lite mindre roliga saker såklart också hänt, men inget jag behöver dra upp nu kanske. Livet är inte alltid en dans på rosor men då är jag glad över att jag har den familj, släkt och underbara vänner som jag har! Som alltid står stadigt bakom mig och tar emot mig när jag faller. TACK!

Imorgon ska jag upp tidigt tidigt för att köra ett event för Axe i Västerås och Örebro, kommer bli grymt! Ser ni en fet nyimporterad bil (GMC) brandad med AXE så är det vi ;)


Goaste hunden Rufus!




RSS 2.0