Stora Bloggalan

Igår jobbade jag sent, jag jobbade nämligen på stora bloggalan som Aftonbladet och bloggportalen står bakom. Var där redan klockan 3 då allt skulle hinna förberedas inför kvällen.


Birro vann för sin sportblogg


Jenny Östergren var konferencier, grymt duktig!

Elin Kling vann mode delen och höll här på att tappa priset



Inga konstigheter, bra gala ;)

Modeller sökes!!!

Imorgon 19.00 kommer vi att ha en reklamfotografering för ett parfymmärke. Jag behöver därför modeller (både tjejer och killar). Hör av er till mig på [email protected] om ni skulle vara intresserade :)


Kram -Linda


Signerat och klart

Har precis skrivit på alla papper till nya lägenheten. Jag flyttar nu ifrån Södermalm in till Vasastan. Rörstrandsgatan blir min nya adress :) Har inte hunnit utforska området så mycket ännu, men på ena hörnet ligger T-banan och andra hörnet 7 eleven, ungefär det jag behöver! En massa fik och restauranger längs hela gatan, nära till vattnet och såklart en hel del affärer så jag hoppas att jag kommer att trivas.


Har även varit och sett Joe Labero showen på Hamburger börs som jag fick i julklapp utav Micke och Kajsa. Har inte sett någon utav hans shower tidigare men jag måste säga att det var en riktigt bra och underhållande föreställning. Man känner sig däremot ganska korkad när man går därifrån för jag har inte den blekaste aning om hur han lyckades med alla sina "borttrollningar". Fast det är väl det som är poängen med det hela ;)

Nu är jag hemma hos mina föräldrar och ska bli bjuden på middag.

RSS 2.0