Rätt svar:

BALI.

På bara några timmar hittade vi dessa biljetter, bokade och betalade. Ska bli SÅ HÄRLIGT!


Jag ska ÄNTLIGEN få lära mig att surfa :)


Det kommer bli trekking på en vulkan med övernattning på(!) vulkanen.


Och självklart häng på stranden!

Fram med backpackerväskan igen ;)

Bokat betalt och klart!

En ledtråd...


Dbrand

Det jag skulle skriva innan jag hittade en massa bilder var att jag i eftermiddags var på mingel för Dbrand på utecompagniet. Trevligt Trevligt! Många bekanta ansikten och en goodiebag + dricka bjöds det på.


Bild från Linnes kamera


Riktigt snygga jeans har dom lyckats få fram. Stod rumpmodell för dessa jeans en gång.


Fullt med folk på utecompagniet.
BIld lånad från stureplan.se


NU: Godnatt!

Norgedag och kristihimmelfärd


Början av tåget


Helst chockad över hur många norrmän som bor i stockholm. Kom igen nu svenskar! vet ni ens när vi har våran nationaldag?!


Vi tog våran filt och picknick och satte oss på djurgården. Linnea somna i solen


Vi hade munkar med oss som Rufus tyckte var väldigt goda

Sedan bar det av mot Trosa...


Först promenad i stan


Mötte upp min moster och mormor


Och Morfar för en fika.



Det var många som ville klappa Rufus.



Simon provade telefonen


Sedan blev det långbord hos Trottes mormor och morfar


Jag, Trotte, Viggo, Sandra och Hampus tog en cykeltur.

Avslutade kvällen med en promenad till vattnet



Hemma på söder igen blev det middag med Thea och Robin


Hemmagjord thaimat och sedan gino till efterrätt


Robin och Thea


Så var det med den bilduppdateringen. Nu är det bedtime for me.


sats

Det ska bli träning 4 dagar denna vecka. 2:a passet avklarat. Helt slut!
Mycket löpning just nu!


Satt och förde över lite gamla bilder från mobilen. Här en fjällen bild. Känner mig ungefär lika trött i kroppen som om jag skulle ha åkt bräda en hel dag.


Grattis Norge

National dag och en vinst i melodifestivalen. Inte dåligt!



Inte den låten jag hejjade på men kanske blir den bra efter några gånger.

Och vem vet...

Kanske blir det en låt som jag och Linnea öser till på Ambassadeur så småningom.



Nu blir det picknick på Djurgården med allt vad det innebär. Jordgubbar, kanske rose?, glass, melon...

Trevlig Nogedag!

Godnatt?

Eller kanske godmorgon för vissa?! Kom just hem efter en riktigt bra kväll. Vi började på Utecompagniet för att sedan gå vidare till, ja ni vet. Ambassadeur såklart! Det är ljust ute, jag hör fåglarna kvittra. Jag drar huvudet under täcket. Måste få några timmars sömn. Men det var en bra kväll!

Snodde en bild från Pernilla som uppdaterade på plats.

Jag och min andra halva, Linnea.


Det fanns gott om dricka


Fullt ös på Pernilla och David

Kära regeringen, så här vill jag bo

Vi har en snäll regering. Jag har hört att de ger bort hus. Det här fina huset fick Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.


Jag tänkte önska mig ett hus jag också...
Ett stort Vitt hus

Med stor tomt

Rosa träd vill jag ha på tomten

stora fönster, härlig utsikt och fina möbler

Såklart med en pool och poolhus

Nära stranden


Och givetvis med walk in closet!

Ska vi säga så?! Ok!

Titta kom och titta sätt er häromkring...

Den här bilden finns nu att skåda på söders djuraffär på östgötagatan.
Men visst blev den fin och visst har han blivit stor?!


På väg till jobbet

 
 

Det är med en blandning av eufori och syrebrist som jag står på tunnelbanan på väg in till jobbet. Min hjärna går på högvarv. Det är inte lätt att tänka när man står i en vagn fylld med så många människor att inte ens min gamla rektor skulle få plats. Det är en liten man med stort hjärta. Jag har taktiskt valt att sätta på mig skor med 10 cm höga klackar. Då slipper jag ha huvudet i lagom höjd för att kunna lukta folk i armhålorna. Nej tack och lov för high heels, nu står jag intryckt i någons krulliga hår som säkert varken sett en schampoflaska eller borste på alldeles för många dagar. Är det de här jag betalar hela 699kr i månaden för? ! Jag tänker på allt som ska förberedas inför de två närmsta mötena som ligger inbokade. 

Eftersom min Pappa så noga har informerat mig om hur viktig frukosten är och att man inte kommer någon vart på tom mage så har jag i all hast slängt ner ett äpple i väskan. Jag vet, inte den optimala frukosten men definitivt bättre än inget alls. Äpplet smakar skit, det var ett mjöligt äpple men nu har jag åtminstone någonting i magen. Nu ska jag se till att sätta det här mötet.

Hoppas ni får en trevlig dag!

Kram

 


Dagens ungdomar...

Dagens ungdomar Pensionärer!
Inget jag skulle tro om en 81 åring.


Taggad

Taggad på facebook. Kenny Strafighter, och jag har pinsamt nog fortfarande inte sett den. Hade nästan glömt bort det. Några som påmint mig då och då som imponerande nog har kännt igen mig. Jag har flera gånger tänkt att jag ska se den men de gånger jag har bytt ut soffan mot biostol har det blivit andra filmer bokade. Det tar emot att ladda ner den. Jag har ju faktiskt fått en lön, långt ifrån en Charlie Sheen lön. Lästa nyss att han tjänar 800 000 dollar (!) per avsnitt. Men jag fick trots allt några kronor och glad för det är jag!




Det får bli bio snart igen helt enkelt. Det är ju där popcornen är som godast!

Bud Cup

Min bästa Linnea är hemma från Thailand igen. wohooo!
I helgen blev det först bio, "Män som hatar kvinnor". Är nog utan tvekan den bästa svenska filmen jag sett. Som Deniz sa - den har lite av allt.
Sedan blev det häng i kungsan. Bud Cup finalen (fotbollstävling) var i fullfart. Det var söta Lotta som ringde och föreslog att vi skulle komma dit.



Min kollega Teddy fanns på plats och styrde upp tävlingen


Chefen tog hand om Rufus :)


Underbara Lotta och charmige (?) Filla


Fotbollsplanen


David och Marwan posade snyggt med en fotboll i handen


Vip kväll hos Tommy Hilfiger

Sofis mode hade i veckan en modevisning hos Tommy Hilfiger. Måste säga att de har en hel del fina plagg som skulle passa bra till sommaren. Tyvärr blev det inte så mycket shopping för min del. Däremot gick jag modell och fick bära plaggen under någon timme :)








Isn´t this life?

Jag vet inte vart jag ska börja, kanske med att berätta att jag är glad!
 Har gjort massa kul och förra helgen var helt fantastisk. Lång helg i goda vänners (och släkt) sällskap. Jag har så förbaskat fina människor runtomkring mig. Jag har tankat energi, energi i massor och bara njutit av att solen är framme och att sommaren nästan är här.

Började förra helgen redan på torsdagen med att packa väskan och sätta mig på tåget till Uppsala, där vi mötte upp Andrea, Julia, Matte, Martin, Jakob, Filip och massa massa fler. Här var det ordentligt valborgsfirande. Varför har jag firat valborg i stockholm tidigare när man kan vara i uppsala?!  Vi började med Rosé och jordgubbar i en park tillsammans med 10 000 andra glada personer. Sedan vidare till Stockens nation där det var krig med Champagne. Några tvekande sekunder, men sedan var det All in och fy fan vad kul det var! Perfekt väder, bra musik, glada människor och sinnessjukt mycket champagne. Nej nej, inte något dyrt och ala båstad variant. 100 kr för en flaska var det här. Efter några timmars krig, dansande och massa skratt begav vi oss ut till folkfesten på uppsalas gator. Hittade lite vänner som vi tappat bort inne på nationen och vi samlades för lunch. När all champagne stelnat på kropp, i kläder och i hår var det läge för en dusch och ombyte hemma hos Matte. choff choff och sedan bagav vi oss ut i parkerna igen. Låång dag och solen går tyvär även ner i uppsala och det blev kallt. Efter några timmars häng i parken med trevliga studenter avrundade vi dagen/kvällen/natten med lite mat. Igen.


Här började vi med lite Rosé


Det här är Martin. Han såg till att jag var genomblöt utav champagne. Hämnden är ljuv Martin!


En aning sne Filip


SKÅL!


Det var kö till nationen. Naiv som jag är ställde jag mig längst fram i mitten och höll på att bli ihjälklämd. Tur att man har stark kille som kan hjälpa.


För dom som missat att det var champagnegalopp de köade till så fanns det varningsskyltar. Bra!


Jakob och jag


En aning blöta


Full fart framåt!


Inne på nationen


Så här snygg var med efter någon timme...


Ut på gatorna och torka


Det fanns lite att städa sen

På fredagen tog jag tåget till min kära mormor och morfar som ställt upp som hundvakt medans vi var borta. Stannade kvar på middag och hade turen att få mina champagnedränkta kläder tvättade. Man blir då allt bra bortskämd hos sina mor och farföräldrar :)
Trotte kom och hämtade mig och det blev en myskväll med övernattning i Ekeby.

Jag hörde att det var städning som stod på schemat på lördagen och konstigt nog försvann jag snabbare än kvickt. Förlåt! Istället blev det grekisk sallad och ett glas vin med min moster.
På kvällen mötte jag upp Sandra, Johan och Fredde för middag på söder. Vidare till city för att möta upp lite folk på baren EGO. Dans och fler drinkar och sedan taxi tillbaka till malmen. Riktigt trevligt, men det har vi ju alltid Sandra och jag ;)

Vi tog några timmars sömnpaus, sen var det brunch på Mosebacke som gällde. Det var inte bara vi där, fullt med folk. Men mysigare ställe att hänga på en söndag får man leta efter.
Jag hade tänkt att åka hem och städa men hade turen att stöta på gulliga Kanaria på götgatan. Vi strosade i lite affärer och gick sedan till sjöfartshotellets terass där nåra kompisar till Kanaria väntade. Blev en cider och lite småplock med mat. Helt plötsligt var klockan 7 och städningen blev uppskjuten, IGEN.

RSS 2.0