NU!!!

Om ni är i närheten utav götgatsbacken, spring då in på Whyred. De har nämligen 30% från 19.00 idag. Tror att det skulle bjudas på lite tilltugg och kanske en drink också :)
Makalöst fina kläder, så man kommer garanterat hitta något.

Whyred har gått från att vara ett litet “källarföretag” till att bli en internationell succé på bara några år. Whyred grundades 1998 av Roland Hjort, Jonas Clason och Lena Patriksson-Keller. Framförallt ville trion skapa kläder som var enkla, välsittande, tidlösa och moderna. Roland Hjort som är huvuddesigner fick en rad utmärkleser redan efter första kollektionen 1999, succén beror troligtvis på de välskräddade, enkla och okomplicerade plaggen som faller ack så många i smaken.

Finns en ganska rolig historia bakom namnet.
Roland Hjort är släkt med den kända och hyllade konstnären Sven X:et Erixon och enligt historien ska Sven ha blivit intervjuad på engelska när han blev tillfrågad vilken som var hans favoritfärg, Sven svarade – red, varav han fick motfrågan - Why Red? Då svarade Sven – Well blue then. Därav namnet Why red som är så passande för Whyreds filosofi. Kläder liksom konst kan aldrig bli endimensionella, det krävs fler färger än en för att skapa konst.


Den här klänningen ska jag kika efter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0